KULTURNA RADIONICA o francuskim kulinarskim specijalitetima
Upoznajte regionalne gastronomske specijalitete Francuske!
Povodom Meseca frankofonije, pridružite se kulturnoj radionici o frankofonoj gastronomiji po regionima, u utorak, 18. marta, od 17h do 18h, otvorenoj za sve znatiželjne!
Na programu je uzbudljivo putovanje kroz kulinarska blaga francuskih regiona: istražite priče, veštine i tradicije koje stoje iza ovih specijaliteta koji su proslavili Francusku.
Kroz interaktivnu aktivnost, uronite u poreklo ovih delikatesa i saznajte kako oni odražavaju raznolikost i identitet francuskih krajeva.
Da li ste znali? Alzaški kiseli kupus, nastao iz tradicije fermentacije, zimsko je jelo koje priča priču o regionu na raskrsnici kultura!
Dođite da zajedno proslavimo Mesec frankofonije u ukusnoj i inspirativnoj atmosferi!
Info
Francuski institut u Srbiji, Niš
Obrenovićeva 20Ulaz slobodan